SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Ramazan Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
Eski belediye binasında bulunan MHP ilçe binasında yapılan bayramlaşma programına Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak, İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör, Belediye Meclis üyeleri Fazlı Koçak, Fevzi Yalınkılıçlı, Osman Koca, Mustafa Kürbüz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Sefa Karslı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Abdullah Karaman ve çok sayıda partili katıldı.

ÖRNEK BİRLİKTELİK
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak; “Bugün bayramlaşma programımıza teşkilatlarımızın tüm üyelerinin katılması bizleri son derece mutlu etti. Bu birliktelik MHP’nin her bir üyesinin birbirine karşı nasıl kenetlendiğini en güzel şekilde gösteriyor. Tüm hemşerilerimizin, Yüce Türk Milletinin ve İslam aleminin mübarek ramazan Bayramını tekrar kutluyorum” dedi.

BAYRAM İNSANLARI KENETLİYOR
MHP İlçe Başkanı Adnan Barak’ın ardından konuşan Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ise programa katılan herkesin bayramını kutladı. Ramazan Bayramı’nın acı ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını isteyen Şahiner, “Allaha şükürler olsun ki güzel bir Ramazan ayı geçirmemize vesile oldu. Yine aynı mutluluk ile bayramımızı kutlayacağız. Mübarek Ramazan ayının ardından yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, yüreklerde vuslat tomurcukları açacak, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir. İslam aleminin ve Ortadoğu’nun adil, kalıcı ve saygın bir barışa; sağlam bir uzlaşma ve anlaşmaya ihtiyacı vardır. Aynı zamanda Türkiye’nin huzur ve bekası açısından da bu şarttır. Yapay ayrımlara, üretilmiş ve projelendirilmiş düşmanlıklara karşı herkes ittifak halinde dayanışmanın safında yerini almalı ve fitneye göğüs germelidir. Etnik, mezhep ve siyasi temelde kışkırtılan bölünmeler durmazsa, akan kan kesilmezse ve körüklenen ihtilaflar çözülmezse sadece Ortadoğu değil, tüm dünya bundan zarar görecektir. Ülkemizin ve komşu coğrafyaların dirliğe, birliğe ve sağduyuya ulaşması en büyük arzumuzdur. Allah’tan niyazım odur ki, her günümüz bayram olsun, her anımız sevinçle dolsun. Bu vesileyle hemşerilerimizin ve aziz milletimin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Önceki BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum